RM Live Statistics

Datos personales

Mi foto
LA LUCHA CONTINUA: El Peligro Invisible de las Antenas,Es un Peligro de Verdad.Si callamos Enfermamos.Pero no nos vamos a callar: Vamos Todos a Gritar: !Antenas Fuera de la Ciudad!.

viernes, 9 de octubre de 2009

Amenaza de multa por una antena al alcalde de Mataró

  • Ciudadanos 06/10/2009 03:31h
    ALBA MARCHADOR - ...El Ayuntamiento de Mataró deberá desconectar en diez días la antena de telefonía propiedad de Telefónica que utilizaba el sistema de comunicación UMTS. Esta instalación, utilizada por los móviles de tercera generación, carece de licencia...
  • Edición Impresa Vivir 06/10/2009 00:00h
    ALBA MARCHADOR - ...El Ayuntamiento de Mataró deberá desconectar en diez días la antena de telefonía propiedad de Telefónica que utilizaba el sistema de comunicación UMTS. Esta instalación, utilizada por los móviles de tercera generación, carece de licencia...
  • Una sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) no ha deixat marge per a l'error amb l'antena de telefonia mòbil del número 18 del Camí del Mig de Mataró que, des de fa més de tres anys, emetia de forma il·legal, i ha estat implacable en la seva retirada, fins i tot amb un punt d'amenaça al patrimoni personal de l'alcalde de la ciutat, si no compleix el termini màxim de 10 dies per posar-hi solució.

    La resolució recull que, si el consistori no retira tots els elements d'aquesta base que permeten l'activitat en sistema UMTS -per al qual Telefónica no té permís- i inicia un expedient sancionador contra la companyia -que també haurà d'assumir una sanció antiga de 600 euros-, es procedirà a sancionar amb una multa de 1.000 euros reiterable cada 20 dies l'autoritat que l'Ajuntament nomeni com a responsable o, en el seu defecte, directament l'alcalde. Es tracta, a més, d'una sanció que recau sobre el patrimoni personal de l'agent responsable.

    Retirada immediata

    Les reaccions a aquesta sentència no han trigat a arribar i l'Ajuntament de la ciutat ja ha comunicat que retirarà de forma imminent aquesta instal·lació.

    Aquest procés judicial es va iniciar a mitjans del 2007, quan una veïna de la zona va posar en coneixement de l'Ajuntament aquestes irregularitats. Més tard, el número 4 del contenciós administratiu de Barcelona desestimava la denúncia que ara el TSJC ha resolt de manera favorable als interessos de la veïna en una sentència que el seu advocat, David Izquierdo, qualificava ahir com a "exemplar i ferma" de cara a aconseguir resultats de forma immediata, "un document que podria establir precedent en l'àmbit de lluita contra les antenes il·legals".

    La quarta tinent d'alcalde de Mataró, Alícia Romero, per la seva banda, va titllar d'"exagerada" la sentència i va acusar els jutges de no tenir "un criteri únic". De fet, segons Romero, "l'afegitó" que recull els termes de la sanció econòmica és "surrealista"

    Notícia publicada al diari AVUI, pàgina 32. Dimarts, 6 d'octubre del 2009

  • Mataró

    Una imatge d'arxiu de l'antena del Camí del Mig de Mataró./  Foto:EL PUNT

    Baron haurà de pagar una multa de la seva butxaca si no fa retirar una antena

    L'Ajuntament de Mataró anuncia que desmantellarà la instal·lació avui mateix i sancionarà Telefònica

    06/10/09 02:00 - Punt divers - Mataró

  • No hay comentarios:

    Publicar un comentario